2018 - mtb Team De Grysperre

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

2018

Aktiviteiten
Zo 18 maart TT Poederlee
Zondagmorgen 18 maart ten huize Degrave-Vanoverbeke : de wekker.... miljaar ... ik steek mijn neus boven het donsdeken .... néééé, terug onder het deken.... ik wil niet ...
Sandra heeft geen compassie en gooit het dekbed van ons af.... toeme toch... .
Gezien er geen Grysperre kandidaat is voor Poederlee zien we Belsele op de kalender staan, hmmm toch al goede dingen gehoord van deze kant en minder ver, dus Belsele it is.
Wel ik moet zeggen, aangenaam verrast. 75% offroad zal zeker kloppen, zanderige ondergrond en weinig modder (beenhard) : check ! Redelijk veel bos : check ! Goede douche achteraf : check ! Goede après : check.
Maar veel te koud voor mij ... . Toch de 54km uitgereden.
Deze week konden we al profiteren van 3 daagjes Oostkantons en een toffe rit van 57km/1000hm in de zon dus onze week was top.
Nu graag wat warmere temperaturen aub.

Grtjs, Wouter & Sandra

Zo 7 april ritje rond zedelgem
Afgesproken bij Willem maar toch een 10tal min later vertrokken vanwege een vlaag. Zonnig en 20gr hadden ze beloofd maar toch de 3/4 overtrekken en mouwstukjes aangetrokken en ik kon ze verdragen. Bij willem mn stutjes binnengespeeld en vertrokken. Willem was gids van de dag en toonde me al het moois op mtbgebied rond zedelgem. Na 50km nen op een terras gedronken en terug naar turfcity. Had vragen bij mijn huidige conditie en daarom op de terugweg een 20min test ingepland wat eigenlijk een 40min test was en deze viel al bij al nog goed mee. Goed voor een 100km en een goed gevoel. Bedankt Willem voor het gegids !!!
 (had wel de heenrit vergeten te registreren :oops: )

Zo 18 maart TT Lauwin Planque
Wij met z'n 3-tjes gestart in Lauwin Planque (FR)
Alle met de juttekokos onder het mom t'zal wel meevallen.
Dat ik s'ochtens mn schoenen nam en ze nog vol water stonden van vorige week , en in deze temperaturen dus met ijsblokken rond gereden heb , had al voorbode moeten zijn...
Rit houdt in principe maar 1 terril in en dan nog beperkt , rest wel leuke stukken maar net de verplaatsing niet waard , de lus van de grote rit geen enkele meerwaarde.

Lichtje "low battery" van de dochter begon al te flikkeren en tot dan geen droog parcours maar alles te rijden maar toen...ja toen kwamen we aan Km 46 :o :o :o :shock: :shock: :shock: :roll: :roll: :roll: en joegen ze ons een
stuk in die niet beter te omschrijven is dan beton met kiezels en al , enkele 10-tallen meters verder stonden we allen geparkeerd (en alle anderen die poging waagden) ..niets die nog draaide.
Al redelijk pissed en niet wetende hoe lang dat stuk was de fietsen dus op de rug ...terug naar de weg gewandeld...serieus wat prutsen om alles terug draaiende te krijgen en via de weg rechtstreeks naar de meet in zak en as da we ons schoon dingen daardoorgejaagd hadden :cry: :cry: :cry: :cry:

Wordt geschrapt dus..voorgoed.
En zoals allen ....waar zit godver die beruchte opwarming van de aarde seg :lol: om dit te bespoedigen en uit puur protest bij thuiskomst ne goeien hoop plastic in de hof in brand gestoken en 20 deodorant flessen leeg gespoten :lol: :lol:

Grts
Kuba

Zo 18 maart James vanlandschoot classic in Wielsbeke
Vandaag samen met Gianni de James vanlandschoot classic in Wielsbeke gereden,
morgen normaal terug mee met Wielerclub Oekene.
Gregory
Zo 10 maart TT rekkem
Bende plooiers seg :o
Rekkem,
Om 08.00H gestart met dochter / schoonvader en Francky.
Met ons 4-tjes ons ferm geamuseerd , het parcours lag tegenover volgende week eeeeuuuuh...denk dat uitdagend het juiste woord is :lol: :lol: :lol:
Alles wel goed te doen tot we aan t'klein eilandje aankwamen , t'was grotendeels te rijden..glijden :shock: allez voor ikke en Francky dan :D wel direct met formaat fatbike banden aiai m'n fietske :(
Aangekomen met een 60Km , lang geleden nog eens zo vuiltjes te zijn geweest..afspuitstand dus nie enekel voor de velo gebruikt en bij thuiskomst zelfs de velo gekuist ge kunt pijzen seg :lol:
Grts
Kuba

Zo 25 feb TT Koksijde
Koksijde,
Iets voor 08.00H gestart met Greg , t'wijzerke gaf -4 aan maar geen tijd om er last van te hebben.
Parcours was naar mijn mening subliem , alles wat een mens gelukkig maakt zat er in , militair domein / albert duinen en zo veel meer lekkers met meer lange singeltracs die ik mij ooit meen te herinneren.
Gedacht een "moment de gloire" te beleven toen we het strand op reden en ik het tellerke de 40 in joeg wat normaal meer dan voldoende zou moeten zijn....luttele seconden later zat ik al achter mijn moeder te roepen toen Greg vond dat het nog te traag ging :shock: ..overnam.. :x en mij vierkant losreed :o , mij zodoende op da stuk zo piepedood gereden dat ik zelfs den dijk niet meer op raakte hoewel het hard genoeg lag om er zelfs met een koersfiets op het achterwiel door te rijden :oops: :oops:
1e werk bij thuiskomst was dan ook den Greg te ontvrienden op smoelboek :lol: :lol: :lol:
Mij wel fantastisch geamuseerd , de longen eens kunnen open zetten nu de jongste niet mee was en albijal met goed gevoel rond gereden.
Grts
Kuba
@Bakkero , wa steke gij allemaal uit vint...ge zijt nog in carnavalstemming zekerst

Zo 25 feb ritje op de baan
Deze morgen wat later vertrokken vanwege wat darmproblemen van onzen oude hond, met de nodige opkuis.... :? Bij Stef aangekomen die al wakker was, dat was al een eindje geledenc- ;) . Twas fris en tegenwind vertrokken richtin huweynbossen - hoeve ter kerst en dan de vaste route naar de keuneleute. Daar weer wat gespeeld, het moest maar zo lang geleden niet zijn. Wat onmogelijke hellingetjes opgereden wat de ene met heel brede banden al iets beter lukte dan de andere en als uitsmijter, het plezier kon niet op zou Stef zn trailkunsten demostreren door met zn bredebandenmachien die ronde tafel op te springen.....Nen duwke tegen een stammetje zijn rukte zijnversnellingsapparaat van zn kader. Tewas gedaan met de leute. Gelukkig had ik een reservepad mee van Scott Na een tijdje met verkleumde handen kregen we alles op zn plaats maar het was duidelijk niet de juiste. Spel weer gedemonteerd en een wat zonniger plaatsje opgezocht. derailleur met spanbandjes tegen het kader gebonden, ketting ingekort en zo naar Gits. Bij koffie en pint er nog wat over gezeverd en dan naar huis. Ja Stef al wat materiaalpech gehad dit jaar he :evil:
Eric

Zo 18 feb tt aartrijke
,Oeps een tournée générale ipv tournée minérale :shock:
Beetje vroeger dan verwacht vertrekkensklaar, dus eerst nog klein extra lusje gedaan vooraleer naar Aartrijke af te zakken. Stipt om 9u in zaal Jonckhove aangekomen, bijna samen met Eric en zijn konijn in z'n broek ;)
Eerst nog berichtje naar de Bakker, lag nog te slapen :roll:
Alles aan een gezapig tempo, niets geforceerd en volop (goed ingeduffeld) genoten van het prachtig weertje. Ondertussen deed de zon ook haar werk waardoor er toch wat afspuitwerk was na de rit.
Bij aankomst de gratis aangeboden frieten en frikandel links laten liggen en, bij gebrek aan een warme choco, genoten van een vers warm soepke 8-)
Eric, toffe morgen, en verzorg je een beetje hé. Af en toe da been eens los schudden om da keun uit je broek te krijgen want 't is echt geen zicht je op je koffiemolentje naar boven te zien rijden ;)
Willem

Berichtje te laat gezien... Deze morgen gestart om 10 u 40. Ondertussen was de bevroren ondergrond al goed aan het ontdooien ... waardoor het iets harder stampen werd. Die gasten hebben hun best gedaan om zo origineel mogelijk te zijn qua parcours. Buiten Vloethemveld niet veel dezelfde stukken gereden uit de tochten van Jabbeke en Varsenare.
Kijk alvast uit naar volgende week. Grtz
Focusrider


Zo 11 feb vaste route ingelmunster
Berichtdoor KUBA » 11 feb 2018, 18:16
Na een valse start gisteren vandaag gelukkig wake-up call van greg ;)
Met de dochter bloso ingelmunster gedaan...en weer verontwaardigd dat ze in die streek blijkbaar de aanval op alles wat op een boom lijkt hebben ingezet :( :?
De voorlopige brug proberen omhoog te rijden in het gootje , gelukkig stonden m'n klikkers niet te vast :shock:
De dochter erin geslaagd de ketting 385x rond voorblad te plooien , t'kan aan t'stof gelegen hebben maar denk eerder dat ze moeten leren te stoppen me stampen bij chain suck..toch wel effe nodig gehad om den boel terug draaiende te krijgen :roll:
Ons wel samen geamuseerd en volop genoten van t'zonneke.
Dat maar gauw wa warmer en langer klaar blijft want k'moe vree moeite doen om ip de vlo te kruipen.
Grts
Kuba
Zo 4 feb ritje op de baan
een leuk ritje gereden deze morgen met willem en eric
stefaan

Twas weer om te brullen vandaag. Samen een ritje van 3 op een rij aan een gezapig temopoke. Samen gereden met nen (engelse) adhadeêr en daarmee veel plezier gemaakt. Nadien een chokoke en naar huis. Bedankt zulleZo 27 jan enduro in Raisemes
Eric,drie broken bicycle leden en ikzelf wat aan onze fysiek gewerkt in Raismes.
Kwestie van het niet te verleren. leuke voormiddag gehad tot de Broken Bicycle letterlijk te nemen was
Stefaan 

hier ons filmke van raismes genomen met de gimbal. Toch behoorlijk stabiel zenne.

Zo 27 jan tt Lichtervelde
Awel Marlonski waar zat ge di.
Deze morgen uw bericht gezien...zere sms na greg...en allen ter plaatse rond 08.15H gewassen en gestreken om Marlon te verwelkomen , menig traantje vloeide toen em nie kwam opdagen :lol: :lol:
Soit met ons 3 vertrokken en de ene na andere slijkstrookje verwerkt en na 20Km de batterij van de dochter al plat :roll: :roll: , Greg gemeld dat hij best door reed en wij afgeslagen voor de 40
met mijn humeur zodanig op vriestemperatuur dak zelfs al grommen en grollen afgeslagen ben bij m'n loopje achteraf en zelfs onderweg van m'n kl aan het maken was tegen een pimpelmees waarvan ik vond dat hij mij een dirty look gaf :lol: :lol: :lol:
Kurt

Zo 21 jan TT Moorslede
deze morgen nog sms na greg dat wegrit ook goe was mor hij had zin in een bitje modder , en modder werd het :shock: :shock:
Om 08.00H samen vertrokken naar Moorslede , begin liep wat vierkant maar na een laagje minder wast al beter :mrgreen:
Greg op t'laatste ne cyclocrosser aan het jennen (lees bitje per bitje versnellen tot den damp uit zijn oren komt om dan weg te rijden :lol: :lol: ) die eenmaal ik erbij kwam nog net adem
genoeg had om "wukne zot" te zeggen , ik kon enkel bevestigend knikken :lol: :lol:
Ons goed geamuseerd , mijn benen afspuiten om dan nog naar huis te moeten rijden was met deze temperaturen een iets minder goed idee :roll: :roll:
Grts
Kuba


zat 20 jan pijl controle  trail aalter

Mijn opdracht ook volbracht offroad ritje van 90% offroad mmmmmm.
Lag vettig maar toch nog prettig.
Ketting wel doorgestampt. Dus even een kleine tussenstop om dit euvel te verhelpen. Net voor de lopers van de 42km terug op parcours en dan wat snelheid moeten maken om die mannen voor te blijven in de bossen.
Lekker voldaan aangekomen met 50km.
Stefaan

zat 20 jan Ritje op de baan 
opdracht volbracht samen met Willem. Op het einde voldoende regen om de rit in te korten. Toch 95 km .
Zo 13 jan TT klerken
Leuk gezelschap op de TT klerken met Willem en Eric aan men zij.
Goed dertig kmterkes samen gereden van de TT en dan moeten afdraaien omdat ik om 12u in zwevezele moest zijn.
Toegekomen mooi op tijd met 75km in de benen. Goed weekendje gehad.
Thanks guys en tot de volgende

zo 7 jan ritje op de baan
Gisteren bij mij thuis vetrokken om 08.30H samen met Eric en Gregory voor mijn standaard trainigslusje namelijk de bedevaartsroute.
Toen Greg aankwam met z'n krom stuur kreeg ik even de ruttel ;) , mede door het stevige briesje die er stond bij momenten behoorlijk mogen stampen
en zo ook goei traininge gehad .. was ook de bedoeling nu dochter ne keer nie mee was.
Ideale voormiddag in uitstekend gezelschap , merci gasten en tot de volgende.
Grts
Kuba
 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu