2019 - mtb Team De Grysperre

Ga naar de inhoud

2019

Aktiviteiten
20-01-19 TT Moorslede
Zondag stond Stef met blauwe lippen aan mn deur. De verwende Gran Canarie had het koud . Naar moorslede op de vlo, daar een koffieke gedronken en op weg. Het zonneke kwam er door en Stef ook . Hij legde er de duchtig de pees op en het ging op en af richting Beselare. Altijd een leuke plaats om te biken. Na de bevoorrading had Stef wat last een een blessure aan de heup van een val van een maand geleden en we besloten de rit verder te rijden en dan terug te rijden naar Gits. Daar nog een koffietje en we namen afscheid, ik naar Poeke en Stef naar huis.
Bedankt Stef !!
parcours
Eric
19-01-19 Moerkerke Damse smokkeltocht
tochtje gereden met "grimpeur"Freddy
beetje fris(-2)om te starten,maar ook het zonnetje was daar al,voor de bevoorr nog even tegen dek gegaan,bovenste gedooid laagje op sommige sporen zorgde hier en daar toch voor wat slippers .toffe voormiddag gehad en met 110km op de teller thuisgekomen,t was al heel wat jaren geleden dat ik hier nog eens reed maar viel goed mee =D>
Zo 6-01-2019 TT Snellegem
Voila, na gisteren eerste nieuwjaarsrit met Marc & Tim op de koersvlo, vandaag met Eric het nieuwe mtb jaar ingezegend in Snellegem.
Iets vroeger dan het voorstel Eric afgesproken, wegens mijn verplichte afspraak om 12u op de nieuwjaarsdrink van de burgemeester.
Eric iets na afgesproken tijdstip aanwezig ... met den otto afgezet
Ritje van slechts een 40-tal kilometer. Meer moest dat, na gisteren, niet zijn vandaag. Bij de passage op het voormalig militair domein, kettingproblemen bij m'n compagnon, gestopt, nog eens gestopt om dan vast te stellen: kapotte schakel. 10-speed ... 11 speed ... menig bekend volk zien passeren tot de juiste link er op zat . Tot daar ons rustig ritje, full gaz vanaf dan. 1ste BV geskipt, in het wiel van Alexbiker en een zekere Laeremans gehangen ... in een stuk weide effe de kop genomen en eens diep in diene Laeremans z'n oogwit gekeken, werkte blijkbaar als een rode lap op een stier. Na paar kilometer toch teken naar Eric gedaan om op eigen tempo verder te rijden
Schoon op tijd terug in Snellegem, om gelijk terug naar Zedelgem af te zakken. Snel doucheke, wat nootjes en richting nieuwjaarsdrink burgemeester.
Nu wat koppijn en wa maagproblemen, bye bye zwaai zwaai goede voornemens
Aan m'n niet-bike-collega's van dit weekend: een gezond en succesvol fietsjaar !!!!, en aan m'n bike collega's van dit weekend: merci voor de toffe compagnie (de nieuwjaarswensen hadden jullie al gehad )
Willem
tja Willem je moet alles vertellen he. Bij het inhalen van die wilde bende moest jij zo nodig een beetje fluiten zo van "da gaat hier nie voorruit"...nadien pak je eens over op een slechtlopend stuk met dezelfde attitude. Dan moet je niet verschieten dat ze de gas volledig opendraaien he . Voor mij was het ook wat te rap zulle toch voor een volledige rit. Heb me toch geamuseerd. Bedankt zulle
Eric
Terug naar de inhoud